De producten van Kreutzer worden al vele jaren gebruikt voor de paardensport.


Kampioenschappen Ysselsteyn 2009

Paarden Lung Conditioner Extra:

 

Lung Conditioner Extra is een vloeibaar kruidenmengsel dat speciaal is samengesteld om problemen bij de spijsvertering te voorkomen, of te helpen bij spijsverteringsproblemen. Verder helpt het bij problemen met de luchtwegen of kan het problemen aan de luchtwegen voorkomen en werkt het verlichtend bij training. Ten slotte werkt het verlichtend of voorkomend bij paardenhoest, chronische hoest, slijmafzetting in de luchtwegen en helpt het om de weerstand te optimaliseren. Door de eenwichtige samenstelling van Lung Conditioner Extra is het uitermate geschikt voor prestatie-, sport-, fok-, hobby-, en oudere paarden.

1000 ml          € 22,00 

__________________________________________________________

Paarden Relax Conditioner:


Relax Conditioner is samengesteld om nerveuze paarden te kalmeren. Uw paard zal niet suf worden. Relax Conditioner biedt onder andere Uitkomst bij stress, training, vervoer, beslaan, etc. Door de eenwichtige samenstelling van Relax Conditioner is het uitermate geschikt voor prestatie-, sport-, fok-, hobby-, en oudere paarden.

1000 ml          € 21,00

____________________________________________________________________________

Paarden Skin Conditioner:


Skin Conditioner is een natuurproduct dat de darmflora en ook bij darmstoornis (Koliek) door verkeerde voeding met goed resultaat ingezet kan worden. Met Skin Conditioner ziet u dat uw paard optimaal in conditie is door de glanzende vacht terwijl daarnaast stress voorkomen wordt. Skin Conditioner bevat een zeer hoog percentage natuurlijke kruidensubstanties en is doort zijn evenwichtige samenstelling zeer geschikt voor sport-, prestatie-, en fokpaarden.

500 ml          € 22,00

__________________________________________________________


Paarden T-Speciaal:

Paard T-Speciaal is een vloeibare kruidenmix welke een conditieverhogende werking heeft en een stimulerende werking uitoefend op de natuurlijke darmflora van uw paard. 

1000 ml          € 29,00

___________________________________________________________


Lung-Herb Mix:

Lung-Herb Mix is een kruidenmix in poedervorm die speciaal samengesteld is om problemen aan de luchtwegen te verbeteren. Verder heeft het een stimulerende slijmafvoerende werking en zorgt Lung-Herb Mix ervoor dat het slijm opgelost wordt. 

2 kg          € 30,00

___________________________________________________________


Intestine-Herb Mix:

Intestine-Herb Mix is een kruidenmix in poedervorm die een stimulerende werking heeft op de natuurlijke darmflora van uw paard. Door de evenwichtige samenstelling werkt Intestine-Herb Mix zeer goed voor paarden met een darmstoornis (vb. Diarree).

2,5 kg          € 35,00

___________________________________________________________

Pro-Air met het Vortex Air Freshner systeem:


Om het stalklimaat van uw paard te verbeteren kunnen wij u ons Vortexsysteem in Combinatie met Pro Air aanbevelen. Tevens werkt dit perfect tegen Vliegen en andere insecten. Pro Air is te gebruiken in afzonderlijke boxen en kleinere stallen.  Pro Air werkt geheel automatisch, u kunt de dosis zelf instellen en is zeer gebruiksvriendelijk. Bij aankoop van het systeem één gratis flesje Pro Air.

€ 65,00